• Kindvriendelijke camping
  • Unieke verblijfsmogelijkheden
  • Voor jong en oud

Vakantiepark in Flevoland

Op een heerlijke rustige plek, middenin een bos- en natuurrijk decor en vlakbij de vissersplaats Urk dichtbij het IJsselmeer ligt Vakantiepark 't Urkerbos. Hier kunt u uren lang wandelen, fietsen of genieten van het strand en van watersport.

Urk biedt een scala aan mogelijkheden, zoals de sfeer proeven van het oude dorp, door te slenteren door de smalle straatjes, te genieten van de boten in de haven, of lekker eten in één van de vele restaurantjes. Urk heeft ook een aantrekkelijk winkelbestand.
Maar Urk is ook strategisch gelegen aan de A6, waardoor u zo in Lelystad bent om Batavia stad of werf te bezoeken, Walibi World, of, dichter bij huis, Schokland of de Orchideeënhoeve.

Op onze kindvriendelijke familie camping is voldoende te doen, zoals zwemmen in het zwembad, relaxen op het terras bij onze sfeervolle horeca, de manege biedt verschillende activiteiten, maar ook de speeltuin en kinderboerderij is een ideale plaats voor ontspanning en ontmoeting. Honden (mits aangelijnd) zijn toegestaan.

Niet beschikbaar in de gekozen periode