• Kindvriendelijke camping
  • Unieke verblijfsmogelijkheden
  • Voor jong en oud

Huren

Wilt u wel het plezier van kamperen meemaken, maar beschikt u niet over een kampeermiddel? Verblijf dan eens in een luxe safari-tent of in een kabouterhuisje! Daarnaast beschikt vakantiepark 't Urkerbos over meer accommodaties:

Luxe Safari-tenten (4 personen)

Deze Safari- glampingtenten beschikken over één 2-persoonsbed en één stapelbed (inclusief beddengoed). De tenten beschikken over een open keuken die volledig ingericht is, TV en WiFi, een gaskachel en een gezellige veranda met picknicktafel.

Kabouter trekkershuisjes ( 2 of 4 persoons)

Knusse 2- of 4-persoons trekkershuisjes. Ideaal voor een kort verblijf. In het 2-persoonshuisje zitten 2 éénpersoonsbedden. In het 4-persoonshuisje zit 1 tweepersoonsbed en 2 éénpersoonsbedden.

CoCo Sweet Caravan (4 personen)

Tijdens uw verblijf in de CoCo Sweet caravan maakt u kennis met luxe kamperen. U kunt ’s avonds heerlijk slapen in een van de twee slaapkamers, en overdag buiten vertoeven op de veranda of er lekker op uit trekken.

Luxe L- Chalet (6 personen)

Mooi gelegen L-Chalet voor 6 personen. In dit chalet komt u geheel tot rust. Moderne inrichting en een prachtige veranda om buiten heerlijk te kunnen genieten.

Bekijk meer!